Skapa ett ärende

Push

Så funkar det

Funktionen Push skapar, uppdaterar och underhåller användarkonton på olika platsannons- och rekryteringssajter online åt dig. Klicka i vilka sajter du vill skapa ett konto på och aktivera Push. Då skapas automatiskt ett  användarnamn och ett lösenord som i sin tur kopplar ihop dessa med din plattform. Push kommer sedan fylla användarkontot med data som hämtas från din profil.

När Push väl är aktiverad  kommer profilerna per automatik uppdateras och underhållas. Det innebär att dina konton på olika sajter kommer hållas aktuella med den senaste informationen du matar in i profilen i plattformen. Dessutom ser Push till att automatiskt logga in dig, så att din profil ser aktiv ut för rekryterare och arbetsgivare som tittar på denna. 

Aktivera Push

För att aktivera din Push behöver du helt enkelt ha fyllt din profil med grundläggande information. Profilen hittar du uppe i menyn, och du kan addera information där eller från Pushsidan. För varje sajt som du kan skapa en Push-koppling till så indikeras det vilken information som efterfrågas. För att redigera informationen direkt från Push-sidan, klicka på den lilla pennan till höger om texten.

Observera att olika sajter kräver olika information. I somliga fall kräver sajterna att du fyllt i viss information, medan i andra fall går det att skapa en Push-koppling utan att all information som efterfrågas är ifylld.

Logga in manuellt

Skulle du själv vilja logga in manuellt på sajterna dit en push-koppling skapats så har du tillgång till användarnamn och lösenord på Push-sidan samt på Dashboarden.

Observera att om du ändrar användarnamn eller lösenord  när du är inloggad på en extern sajt så bryts den automatiska kopplingen.



Välj filer eller dra och släpp filer
Var den här artikeln till någon hjälp?
Ja
Nej